Skövde Tandhälsa öppnades 2009 och är en av Sveriges modernaste tandläkarpraktiker.
Kliniken är en Praktikertjänstmottagning.
Här jobbar fyra tandläkare som drivit egna mottagningar i Skövde tidigare. Vi har nu fyra tandhygienister, en mycket viktig del i vårt mål att du som patient ska få behålla dina tänder friska. På vår praktik jobbar också tio tandsköterskor som utför en del av patientarbetet och är en viktig del i omhändertagandet av våra patienter. I receptionen sitter utbildade tandsköterskor som kan erbjuda dig hjäp och rådgivning. Samtliga i personalstyrkan har en gedigen utbildning för våra arbetsuppgifter och vi uppdaterar oss flera gånger varje år. Vår kunskap är din trygghet, så du kan verkligen känna att du är i goda händer!

Mottagningen är kvalitetsdiplomerad inom Praktikertjänst, vilket innebär att vi klarar de mycket höga krav som ställs på allt från hygienrutiner till vidareutbildning, något som vi uppdaterar varje år. Vi har det allra senaste i utrustningsväg , men det viktigaste för oss är att kunna erbjuda Dig ett bemötande och vård av absolut toppklass!
I vår nya, fina praktik har vi alla möjligheter att göra det, vi är dessutom ett väldigt gott gäng som trivs och samarbetar bra ihop.

Vårt mål är friska leenden livet ut!

Team Ola Åkerström

LEG TANDL.

Ola Åkerström

Team Åkerström – Allmäntandvård
Ola Åkerström – Tandläkare sedan drygt 25 år och 20 års erfarenhet av tandimplantat.
Ann-Charlotte Billing – Tandhygienist med med över 25 års erfarenhet.
Helen Ahlner och Jessica Ohlsson – Tandsköterskor, alltid med ett leende på läpparna.

Team Charlotta Widerström

LEG TANDL.

Charlotta Widerström

Teamet består av:
Charlotta Widerström- tandläkare sedan 1985, drev egen privatpraktik i Vasastan från 1995.
Lena Brolin- tandhygienist, började hos oss 2007.
Åsa Sahlin- receptionist och tandsköterska, receptionist hos Charlotta sedan 2006.
Lise-Lotte Köhler- tandsköterska, tidigare jobbat på specialistklinik på KSS och i Skara, hos Charlotta sedan 2008.
Loan Le- tandsköterska, vår nyaste teammedlem, började i augusti 2010.

Vi började på Skövde Tandhälsa i april 2010 och trivs fantastiskt bra. Vi är ett sammansvetsat team som tycker att tandvård och möten med människor är roligt och utmananande.
Våra patienter är förstås det viktigaste vi har! Därför jobbar vi för att ditt besök hos oss ska upplevas så positivt det bara går. Vi vill att du ska känna dig omhändertagen hos oss. Vi jobbar på ett delegerat sätt, vilket innebär att tandhygienist/tandläkare jobbar tätt ihop och att tandsköterskorna får ta en mer aktiv roll i själva patient- arbetet. När du ringer oss hjälper vår duktiga receptionist Åsa dig.
Vi jobbar mycket med estetisk tandvård,allmäntandvård och komplicerade bettrehabiliteringar. .

Team Staffan Kvarnevik

LEG TANDL.

Staffan Kvarnevik

Tandläkare sedan 1983. Från 1994 arbetat som privatandläkare på Norrmalm tillsammans med Ola Åkerström. Jag tog över efter hans far. År 2009 flyttade vi hit till vår nybyggda klinik tillsammans med Michael Bergqvist. Förutom allmäntandvård har jag sedan 15 år arbetat med implantatbehandling. Amanda Kvarnevik-Tandhygienist, började 2014.

Mina sköterskor  Charlotte Ellneskog och Anna-Carin Johansson  har varit med sedan starten 1994.