Tandläkarna

Om Skövde Tandhälsa

Skövde Tandhälsa öppnades 2009 och är en av Sveriges modernaste tandläkarpraktiker. Här jobbar fyra tandläkare som drivit egna mottagningar i Skövde tidigare.

Våra team

Skövde Tandhälsa består av fyra tandläkarteam som jobbar med under samma tak. Klicka på något av teamen för att läsa mer och boka tid.

Team-mila-bauer.jpg

Mila Bauer

team-staffan.jpg

Staffan Kvarnevik

team-charlotta.jpg

Charlotta Widerström

team-ola.jpg

Ola Åkerström

Mer om oss

Vi har nu fyra tandhygienister, en mycket viktig del i vårt mål att du som patient ska få behålla dina tänder friska. På vår praktik jobbar också tio tandsköterskor som utför en del av patientarbetet och är en viktig del i omhändertagandet av våra patienter. I receptionen sitter utbildade tandsköterskor som kan erbjuda dig hjäp och rådgivning. Samtliga i personalstyrkan har en gedigen utbildning för våra arbetsuppgifter och vi uppdaterar oss flera gånger varje år. Vår kunskap är din trygghet, så du kan verkligen känna att du är i goda händer!

Mottagningen är kvalitetsdiplomerad inom Praktikertjänst, vilket innebär att vi klarar de mycket höga krav som ställs på allt från hygienrutiner till vidareutbildning, något som vi uppdaterar varje år. Vi har det allra senaste i utrustningsväg , men det viktigaste för oss är att kunna erbjuda Dig ett bemötande och vård av absolut toppklass!

I vår nya, fina praktik har vi alla möjligheter att göra det, vi är dessutom ett väldigt gott gäng som trivs och samarbetar bra ihop.

Vårt mål är friska leenden livet ut!

Vi är en Praktikertjänstmottagning.

Mottagningen är kvalitetsdiplomerad inom Praktikertjänst, vilket innebär att vi klarar de mycket höga krav som ställs på allt från hygienrutiner till vidareutbildning, något som vi uppdaterar varje år. Vi har det allra senaste i utrustningsväg , men det viktigaste för oss är att kunna erbjuda Dig ett bemötande och vård av absolut toppklass! Läs mer på praktikertjanst.se

logo_praktikertjanst.png