Team Charlotta Widerström

team-charlotta.jpg

Ett sammansvetsat och rutinerat team som vill att du ska känna dig välkommen och få ett bra omhändertagande. Vi jobbar delegerat, vilket innebär att du som patient inte bara får träffa tandläkaren utan också våra duktiga sköterskor och tandhygienist. Till oss kan du få komma även kvällstid och vi tycker det är roligt med nya patienter! Välkommen!

Teamet består av:

Charlotta Widerström — tandläkare med över 30 års erfarenhet som tycker att det roligaste med jobbet är att möta alla människor och att kunna göra skillnad.

Lena Bäcklund — tandhygienist. Brinner för sitt yrke och att göra sina patienter friska i munnen.

Lotta Köhler — tandsköterska som är speciellt bra på att hjälpa tandvårdsrädda patienter. Hon lättar upp stämningen och ger sig inte förrän patienten känner sig trygg.

Loan Le — troligtvis Sveriges mest vältränade tandsköterska. Hon fixar det mesta med sina flinka varsamma händer.

Åsa Sahlin — tandsköterska och receptionist. Det är hon som är navet i hjulet i vårt team och den du får prata med först om du ringer till oss. Hon har stenkoll på det mesta och alltid tidboken redo.

Har du akuta besvär?

Ring oss! Du hittar telefonnummer längst upp. Vi försöker alltid ta hand om akuta besvär samma dag. Får du besvär på helgen eller annan röd dag kan du vända dig till helgjouren mellan kl. 9.00 – 11.00 på telefonnummer 010-44 18 433.