Team Mila Bauer

IMG_9504 -2.jpg

Hos oss blir du bemött av en omtänksam och professionell personal. Vi erbjuder dig individuellt anpassad tandvård med hög kvalitet och har stor erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda patienter.

Har du svårt att komma ifrån dagtid? Tillsammans med Team Widerström har vi öppet 07.00-19.00 måndag-torsdag och vi tar emot nya patienter, Välkommen!

Teamet

Mila Bauer — tandläkare som är utbildad i Tyskland och USA. Jag älskar att dagligen interagera med människor, både patienter och medarbetare. Jag tar mitt yrke på största allvar och tycker om att ha roligt på jobbet. Det viktigaste för mig är att våra patienter känner ett stort förtroende för vårt team.

Louise Johansson - tandsköterska. Efter ett tag på specialisttandvården är vi väldigt glada att ha Louise tillbaka i teamet. Hennes fokus ligger alltid på ett bra omhändertagande av våra patienter.

Malin Carlsson — tandsköterska. Hon har jobbat inom yrket i 20 år och är en glad och pigg tjej som alltid ligger två steg före med uppgifterna. Hennes fokus bidrar till genomtänkta och välorganiserade behandlingar. Malin är också teamets hygienansvariga.

Sanela Steen — tandhygienist. En utåtriktad och gullig tjej som tar hand om din munhälsa på ett omsorgsfullt sätt. Hon har många års erfarenhet, hjälper dig att få dina tänder friska och hålla din mun i topptrim.

Ulrika Lundberg — tandsköterska och receptionist. Den första kontakten när du ringer. Hon har full koll på tidboken och organiserar teamet. Ulrika är mycket serviceinriktad och hjärnan bakom tidflexibiliteten som vi försöker erbjuda som privat tandklinik.

Har du akuta besvär?

Ring oss! Telefonnummer 0500-41 40 70. Vår målsättning är att ta hand om akuta besvär samma dag.

Helgjour

Får du besvär på helgen eller annan röd dag kan du vända dig till helgjouren i Skövde. Den bedrivs av Folktandvården på Trädgårdsgatan 15D, 541 30 Skövde. Öppettider är mellan kl. 09.00-11.00, telefonnummer 010-44 18 433.